ФОТО СЕНЗОР Ф18,ДИФУЗ.РЕФЛ.,400mm,2ms,PNP NO+NC,10-30 V DC,SPM18DP4DC2 EMAS

2.035 ден

ТИП- КОЦКА-50mm, СО LED;
ДИФУЗНА РЕФЛЕКЦИЈА- 400mm;
ПРОМЕНА НА ФРЕКВЕНЦИЈА-2ms;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 10-30V DC;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА.

138200 Brand: