ДИГИТАЛЕН БРОЈАЧ,48X48mm,220V AC,1CO,RZ4D1C508K EMAS

3.719 ден

ТИП- БРОЈАЧ НА ЧАСОВИ-ДИГИТАЛЕН;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 220VAC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-5A;
ДИСПЛЕЈ-7 БРОЈКИ;
КОНТАКТИ-1;
ДИМЕНЗИИ-48x48x76mm(ВxШxД);
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА IP 30.

Compare