ТАЈМЕР 4 КАНАЛЕН MB-LG-4 Lo,MODBUS RTU,F&F

5.779 ден

ТИП-СИГНАЛЕН ТАЈМЕР;
НАПОЈУВАЊЕ-(9-30)V DC;
БРОЈ НА ВЛЕЗОВИ-4;
НАПОН НА ВЛЕЗОВИТЕ-(6-30) V AC/DC;
КОМУНИКАЦИСКА ПОРТА-MODBUS RTU;
MODBUS(RS 485) ИЗЛЕЗ-ДА;
АДРЕСИ-(1-247);
РАБОТНА ТЕМЕРАТУРА-(-20-50)C;
МОНТАЖА-DIN ШИНА;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-2,5)mm2.

138819 Brand: