БРОЈАЧ НА ЧАСОВИ 220 V AC, 48X24, CLG-15T, F&F

1.699 ден

НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230 V AC;
ДИСПЛЕЈ-7 БРОЈКИ, ОЗНАКА h;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(-25-50)C;
КОМУНИКАЦИСКИ ИНТЕРФЕЈС-НЕМА;
ЗАШТИТА-IP20;
ДИМЕНЗИЈА-24x60x48mm(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-1,5)mm2.

134100 Brand: