СОФТСТАРТЕР 7,5 KW, 16A, PSR16-600-70 ABB

15.587 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A(Ie);
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-(208-600) V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 7,5kW(Pe);
ТЕРМИЧКА ЗАШТИТА-НЕМА, ТРЕБА ДОПОЛНИТЕЛНО;
ВГРАДЕНА КОМУНИКАЦИЈА-НЕМА,ДОПОЛНИТЕЛНО;
СТАНДАРД- DIN EN 60947-4-2 (VDE 0660 Teil 117):2013-05; EN 60947-4-2:2012;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-2,5) mm2;
ДИМЕНЗИИ: 140x45x114mm(ВXШXД);
ТЕЖИНА-0,4Kg.

129004 Brand: