СОФТСТАРТЕР 11 KW, 25A, PSR25-600-70 ABB

17.166 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-25A(Ie);
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-(208-600) V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 11kW(Pe);
ТЕРМИЧКА ЗАШТИТА-НЕМА, ТРЕБА ДОПОЛНИТЕЛНО;
ВГРАДЕНА КОМУНИКАЦИЈА-НЕМА,ДОПОЛНИТЕЛНО;
СТАНДАРД- DIN EN 60947-4-2 (VDE 0660 Teil 117):2013-05; EN 60947-4-2:2012;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(2,5-10) mm2;
ДИМЕНЗИИ: 160x45x1128mm(ВXШXД);
ТЕЖИНА-0,6Kg.

129005 Brand: