ОДВОДНИК НА ПРЕНАПОН Т2, 40kA, 3P+N, 412247 LEGRAND

9.522 ден

ТИП-Т2 SPDs;
МАКСИМАЛНА ОДВОДНА СТРУЈА-I total(10/350)=40 kA;
МАКСИМАЛНО ДОЗВОЛЕН РАБОТЕН НАПОН-Uc=320 V AC;
ПРЕПОРАЧАН ПРЕДОСИГУРАЧ-25А;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P+N;
ДАЛЕЧИНСКА СИГНАЛИЗАЦИЈА-НЕ;
ДИМЕНЗИЈА-4 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(6-35)mm2

102310 Brand: