ОДВОДНИК НА ПРЕНАПОН Т2 20kA, 4P, 412223 LEGRAND

5.106 ден

ТИП-Т2;
МАКСИМАЛНА ОДВОДНА СТРУЈА-I total(10/350)=20 kA;
МАКСИМАЛНО ДОЗВОЛЕН РАБОТЕН НАПОН-Uc=320 V AC;
ПРЕПОРАЧАН ПРЕДОСИГУРАЧ-20А;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P;
ДАЛЕЧИНСКА СИГНАЛИЗАЦИЈА-НЕ;
ДИМЕНЗИЈА-4 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(6-35)mm2

102305 Brand: