НОЖ. ПАТРОН NVO-1C 63A, 141663 K ELECTRIC

458 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-500 V AC;
К-КА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ-gG;
ГОЛЕМИНА-1C;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-120 КА;
СТАНДАРДИ- IEC 60269-1, Ed. 4.2.2014-06, IEC 60269-2, Ed. 5.1.2016-08;
DIN VDE 0636-1:2015-05,DIN VDE 0636-2:2014-09;
ДВОЈНА ИНДИКАЦИЈА(КОМБИ)-ИНДИКАТОР НАПРЕД И ГОРЕ ПРУЖИНА.

105045 Brand: