ОДВОДНИК НА ПРЕНАПОН Т1+Т2, 100kA, 3P+N, 412283 LEGRAND

56.044 ден

ТИП-T1+Т2 SPDs;
МАКСИМАЛНА ОДВОДНА СТРУЈА-I total(10/350)=100 kA;
МАКСИМАЛНО ДОЗВОЛЕН РАБОТЕН НАПОН-Uc=320 V AC;
ПРЕПОРАЧАН ПРЕДОСИГУРАЧ-80А;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P+N;
ДАЛЕЧИНСКА СИГНАЛИЗАЦИЈА-ДА;
ДИМЕНЗИЈА-8 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(6-35)mm2

Compare