ОДВОДНИК НА ПРЕНАПОН Т2 20kA, 3P+N, 412227 LEGRAND

5.691 ден

ТИП-Т2 SPDs;
МАКСИМАЛНА ОДВОДНА СТРУЈА-I total(10/350)=20 kA;
МАКСИМАЛНО ДОЗВОЛЕН РАБОТЕН НАПОН-Uc=320 V AC;
ПРЕПОРАЧАН ПРЕДОСИГУРАЧ-20А;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P+N;
ДАЛЕЧИНСКА СИГНАЛИЗАЦИЈА-НЕ;
ДИМЕНЗИЈА-4 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(6-35)mm2

102306 Brand: