СКЛОПКА АС 250A, DPX3 250R250 , 4P, 25KA, 420219 LEGRAND

14.938 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-250 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-25 КА(IEC 60947-2); ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ); ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In; ДИМЕНЗИИ:165x140x100(ВxШxД)mm; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ ИЛИ НА DIN ШИНА СО ПЛОЧА ЗА МОНТАЖА; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- ДО 150mm2.