ОДВОДНИК НА ПРЕНАПОН Т1+Т2, 50kA, 4P, 412273 LEGRAND

10.149 ден

ТИП-Т1+Т2;
МАКСИМАЛНА ОДВОДНА СТРУЈА-I total(10/350)=50 kA;
МАКСИМАЛНО ДОЗВОЛЕН РАБОТЕН НАПОН-Uc=320 V AC;
ПРЕПОРАЧАН ПРЕДОСИГУРАЧ-63А;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P;
ДАЛЕЧИНСКА СИГНАЛИЗАЦИЈА-НЕ;
ДИМЕНЗИЈА-4 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(6-35)mm2

102300 Brand: