КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ AL-CU 185/12

243 ден

МАТЕРИЈАЛ-АЛУМИНИУМ/БАКАРЕН ОТВОР ЗА ШТРАФЕЊЕ;
НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМИНИУМСКИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-16mm2;
ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М8;
ДИМЕНЗИИ-40x100mm(ШxД);
СТАНДАРД; SRPS N.F4.101;