КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ AL-CU 70/10

99 ден

МАТЕРИЈАЛ-АЛУМИНИУМ/БАКАРЕН ОТВОР ЗА ШТРАФЕЊЕ; НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМИНИУМСКИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-70mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М10; ДИМЕНЗИИ-18,5x58mm(ШxД).