КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ AL-CU 95/12

135 ден

МАТЕРИЈАЛ-АЛУМИНИУМ/БАКАРЕН ОТВОР ЗА ШТРАФЕЊЕ; НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМИНИУМСКИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-95mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М12; ДИМЕНЗИИ-21x75mm(ШxД).