КАБЕЛ LiYCY 7×0.75

117 ден

СТРУЈНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ ВО ВОЗДУХ: 12 A; РАБОТЕН НАПОН: MAX. 250 V НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 7,8 mm; РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 15 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ; РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30 °C до +80 °C; БРЕНД: FABER, DIMOULAS, HUNKA; СТАНДАРДИ: DIN VDE 0812; ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 145 kg/km; ПАКУВАЊЕ: 500 m;