КАБЕЛ LiYCY 4×1.5

116 ден

СТРУЈНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ ВО ВОЗДУХ: 24 A; РАБОТЕН НАПОН: MAX. 250 V НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 7,9 mm; РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 15 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ; РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30 °C до +80 °C; БРЕНД: FABER, DIMOULAS, HUNKA; СТАНДАРДИ: DIN VDE 0812; ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 129 kg/km; ПАКУВАЊЕ: 500 m;