КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ AL-CU 150/12

221 ден

МАТЕРИЈАЛ-АЛУМИНИУМ/БАКАРЕН ОТВОР ЗА ШТРАФЕЊЕ; НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМИНИУМСКИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-150mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М12; ДИМЕНЗИИ-25x98mm(ШxД).