ПЛАФ. НАДГРАДНА 2xE27 IP66 , HAVANA 111210 PELSAN

1.003 ден

МАТЕРИЈАЛ:ПОЛИКАРБОНАТ
СТАНДАРД:EN 60598-2-1
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP66
ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

215290 Brand: