ФОТО СЕНЗОР КОЦ. 50,РЕТ. РЕФЛ.,7 М,20ms,РЕЛ. ИЗЛ,24-240 V АC/DC,SPQ50RP2CSX EMAS

2.691 ден

ТИП- КОЦКА-50mm, СО LED;
РЕТРО РЕФЛЕКЦИЈА- 7m;
ПРОМЕНА НА ФРЕКВЕНЦИЈА-100ms;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 24-240V AC/DC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 3A(230VAC);
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА.

138221 Brand: