СОЛИД СТЕЈТ РЕЛЕ,1F,25A, 4-32 V DC,24-320V AC,SSRP1DA025 EMAS

931 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН- (4-32)VDC; ИЗЛЕЗЕН НАПОН-(24-320)VAC; НОМИНАЛНА СТРУЈА- 25A; ИНДИКАЦИЈА- LED; ДИМЕНЗИИ-64x45x31mm(ВxШxД); СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.