ПОМОШНО РЕЛЕ КРУЖНО СО 3 C/O KОНТАКТИ, 230V AC, R15-2013-23-5230-WTL ,RELPOL

825 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A/250V AC(AC-1),10A/24V DC(DC-1); НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC; БРОЈ НА КОНТАКТИ-3 CO; СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-PZ11-01, GZP11; ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-ДА; ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ; ДИМЕНЗИИ-35x35x54,4 mm.