ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА ЗА НУЛА,14X16mm2, 14 ОТ.,PEN N14 ПЛАВА , MOREK

181 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-14;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-16)mm2.

107029 Brand: