СИРЕНА АДРЕСИБ. СО СВЕТЛО IP42, 87dB 21-28V BSR-5032 OLYMPIA

1.916 ден

РАБОТЕН НАПОН: 21-28V DC ПРОСЕЧНА ЈАЧИНА НА СТРУЈА: 20 mA МАКСИМАЛНА ЈАЧИНА НА ЗВУК: 87 dB ЗА АПЛИКАЦИЈА ВО ТИП А ОКОЛИНА СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP42 ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 54-3 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-20 ДО 60 C РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95% МАТЕРИЈАЛ: АБС, ПОЛИКАРБОНАТ НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H): 141X141X95 ТЕЖИНА:215 gr ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

230818 ,
Бренд: OLYMPIA
Brands