ПАНИЧНА СВЕТ. GR-7/leds 1.1 W 60 min. OLYMPIA

985 ден

РАБОТЕН НАПОН: 220-240V AC/50-60Hz
МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ: 1.1W/1.5VA
БАТЕРИЈА (Ni-Cd): 3.6V/0.6Ah
ИНДИКАЦИИ/КОНТРОЛИ:Charge LEDs, TEST Button
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 24h
МИНИМАЛНО ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 60 МИНУТИ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20
ОСВЕТЛУВАЊЕ (ГЛАВНО/ПАНИЧНО):75lm
ИЗВОР НА СВЕТЛО: 8 БЕЛИ ЛЕД ЧИПОВИ
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 60598-1, EN 60598-2-22, EN55015,
EN 61547, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:5 to 40 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ:ABS,ПОЛИКАРБОНАТ
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H):280X95X48
ТЕЖИНА:309 ГР
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ/1 ГОДИНА НА БАТЕРИЈА

230138 Brand: