СВЕТИЛКА ЗА НОЌНО ПОМОШНО СВЕТЛО НА ПОЛНЕЊЕ GR-82/230V LED 3h OLYMPIA

651 ден

РАБОТЕН НАПОН: 220-240V AC/50-60Hz
МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ: 4VA
БАТЕРИЈА (Ni-Cd): 3.6V/120mAh
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 24H
МИНИМАЛНО ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 180 МИНУТИ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP40
ОСВЕТЛУВАЊЕ (ГЛАВНО/ПАНИЧНО):1lm / 22lm
ИЗВОР НА СВЕТЛО: 3 БЕЛИ ЛЕД ЧИПОВИ
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 60598-1
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:5 to 40 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ:ABS/PC, PC
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ:78(ДИЈАМЕТАР)X44(ВИСИНА)
ТЕЖИНА:70 ГР
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ/1 ГОДИНА НА БАТЕРИЈА

230433 Brand: