ВНАТРЕШЕН АГОЛ ЗА DLP КАНАЛ 65mm 010603 – LEGRAND

472 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-ВНАТРЕШЕН АГОЛ ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-65mm; ПАКУВАЊЕ- 10ПАР.