ЗАВРШНА КАПА ЗА DLP КАНАЛ 195×65 010707 – LEGRAND

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-ЗАВРШНА КАПА ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-195X65mm; ПАКУВАЊЕ- ПАР.