ПЛАСТИЧЕН КАПАК ЗА DLP КАНАЛ 180mm 010526 – LEGRAND

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-ФЛЕКСИБИЛЕН ПОКЛОПЕЦ ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-180mm; ДОЛЖИНА-2м; ПАКУВАЊЕ- м.