РАЗДЕЛНИК Т ЗА 80mm 010735 – LEGRAND

1.029 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-РАЗДЕЛНИК Т ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-80mm; ПАКУВАЊЕ- 5 ПАР.