НАДВОРЕШЕН АГОЛ ЗА DLP КАНАЛ 65mm – 010623 LEGRAND

725 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-НАДВОРЕШЕН АГОЛ ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-65mm; ПАКУВАЊЕ- ПАР.