ПРЕКИНУВАЧ ЗА НА ШИНА 3P 63A 406461 – LEGRAND

1.852 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A ВО AC22 РЕЖИМ; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; ТИП-0-1; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-3 МОДУЛИ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-35)mm2