ПРЕКИНУВАЧ ЗА НА ШИНА 3P 100A 406469 – LEGRAND

2.758 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-100 A ВО AC22 РЕЖИМ; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; ТИП-0-1; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-3 МОДУЛИ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-35)mm2