ПРЕКИНУВАЧ ЗА НА ШИНА 3P 32A 406459- LEGRAND

1.207 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 A ВО AC22 РЕЖИМ; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; ТИП-0-1; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-2 МОДУЛИ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-35)mm2