ПРЕКИНУВАЧ ЗА ШИНА 1P 1-0-2 32A 412902

964 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-250 V AC; ТИП-1-0-2; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-6)mm2