СКЛОПКА АС 160A, DPX3 250R160 , 3P, 25KA, 420207 LEGRAND

11.375 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-160 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-25 КА(IEC 60947-2);
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In;
ДИМЕНЗИИ:130x81x100(ВxШxД)mm;
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ ИЛИ НА DIN ШИНА СО ПЛОЧА ЗА МОНТАЖА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- ДО 150mm2.

Compare