СКЛОПКА АС 16A, DPX3 160R16 , 4P, 25KA, 420050 LEGRAND

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-25 КА(IEC 60947-2);
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In;
ДИМЕНЗИИ:130x108x100(ВxШxД)mm;
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ ИЛИ НА DIN ШИНА СО ПЛОЧА ЗА МОНТАЖА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-КАФЕЗНИ ТЕРМИНАЛИ ДО 70mm2.