ПРЕКИНУВАЧ ЗА ШИНА 2P. 1-0-2 32A 412903 LEGRAND

1.725 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-250 V AC; ТИП-1-2; БРОЈ НА ПОЛОВИ-2P; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-2 МОДУЛИ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-6)mm2