ИНСЕКТИЦИДНА СВЕТИЛКА RT-24/HACCP 4x15W 160m2 OLYMPIA

8.888 ден

RT-22 E СВЕТИЛКА ВО СКЛАД СО HACCP СТАНДАРДОТ
КОЈА СЕ КОРИСТИ ЗА ЕЛИМИНАЦИЈА НА ИНСЕКТИ
СО УПОТРЕБА НА ЛЕПЛИВА ПЛОЧА

НОМИНАЛЕН НАПОН:220-240V
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ:325X325X124
ГАРАНЦИЈА: НА СВЕТИЛКА ДВЕ ГОДИНИ, НА ФЛУО ЦЕВКИ 1 ГОДИНА