ИНСЕКТИЦИДНА СВЕТИЛКА RT-22/HACCP 2X15W OLYMPIA

7.796 ден

RT-22 E СВЕТИЛКА ВО СКЛАД СО HACCP СТАНДАРДОТ
КОЈА СЕ КОРИСТИ ЗА ЕЛИМИНАЦИЈА НА ИНСЕКТИ
СО УПОТРЕБА НА ЛЕПЛИВА ПЛОЧА
ПОВРШИНА НА ПОКРИВАЊЕ:80 M2
НОМИНАЛЕН НАПОН: 220-240V AC
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ:325X325X124
ГАРАНЦИЈА: НА СВЕТИЛКА ДВЕ ГОДИНИ, НА ФЛУО ЦЕВКИ 1 ГОДИНА