ИНСЕКТИЦИДНА СВЕТИЛКА RT-30/HACCP 2x8W 40m2 OLYMPIA

4.240 ден

RT-30 E СВЕТИЛКА ВО СКЛАД СО HACCP СТАНДАРДОТ
КОЈА СЕ КОРИСТИ ЗА ЕЛИМИНАЦИЈА НА ИНСЕКТИ
СО УПОТРЕБА НА ЛЕПЛИВА ПЛОЧА
РАБОТЕН НАПОН: 220-240V AC
МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ: 19W
ТЕМПЕРАТУРЕН ОПСЕГ:0-60 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ: АБС, ПОЛИКАРБОНАТ
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ:360X200X90
ТЕЖИНА 1140 gr
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО:?? 60335-1, ?? 60335-2-59
ГАРАНЦИЈА: НА СВЕТИЛКА ДВЕ ГОДИНИ, НА ФЛУО ЦЕВКИ 1 ГОДИНА