ИНСЕКТИЦИДНА СВЕТИЛКА RT-62/HACCP 2x36W 360m2 OLYMPIA

17.493 ден

РАБОТЕН НАПОН: 220-240V AC
МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ: 167VA
ТЕМПЕРАТУРЕН ОПСЕГ:0-60 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ: АБС, АЛУМИНИУМ
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ:127X40X10 cm
ТЕЖИНА 8360 gr
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО:EN 60335-1, EN 60335-2-59
ГАРАНЦИЈА: НА СВЕТИЛКА ДВЕ ГОДИНИ, НА ФЛУО ЦЕВКИ 1 ГОДИНА