РАМКА И ПОДЛОШКА ЗА DLP КАНАЛ 85mm 8M 010998 – LEGRAND

564 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-РАМКА И ПОДЛОШКА 8М ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-85mm; ПАКУВАЊЕ- 10 ПАР.