РАЗДЕЛНИК Т ЗА 105mm 010736 – LEGRAND

1.029 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП – РАЗДЕЛНИК ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-105mm; ПАКУВАЊЕ- 5 ПАР.