РАЗДЕЛНА ПРЕГРАДА ЗА DLP КАНАЛ 65mm 010583 – LEGRAND

254 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-РАЗДЕЛНА ПРЕГРАДА ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-65mm; ДОЛЖИНА-2м; ПАКУВАЊЕ- 96м.