СЕПАРАТОР ЗА DLP КАНАЛ 65mm 010473 – LEGRAND

431 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-СЕПАРАТОР ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-65mm; ДОЛЖИНА-2м; ПАКУВАЊЕ- 72м.