ПАНИЧНА СВЕТ. ДВОСТР. MLD-28D/w 180 min. СТР. ДОЛУ OLYMPIA

3.440 ден

РАБОТЕН НАПОН: 220-240V AC/50-60Hz
МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ: 3W/7.5VA
БАТЕРИЈА (Ni-Cd): 3.6V/1Ah
ЗАШТИТА НА БАТЕРИЈАТА ОД КОМПЛЕТНО ПРАЗНЕЊЕ
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 24H
МИНИМАЛНО ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 180 МИНУТИ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP40
КЛАСА НА ЗАШТИТА:CLASS II + IEC 60092-306
ОСВЕТЛУВАЊЕ (ГЛАВНО/ПАНИЧНО):85lm / 85lm
МАКСИМАЛНА ВИДЛИВОСТ:16M
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 60598-1, EN 60598-2-22, EN55015,
EN 61547, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:0 to 40 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ: ABS/PC, Acrylic plate, PVC
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H): НА ПАНЕЛОТ 280X100, НА КОМПЛЕТНАТА СВЕТИЛКА 305X25X155
ТЕЖИНА:520 ГР
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ/1 ГОДИНА НА БАТЕРИЈА

230251 Brand: