ПЛАСТИЧЕН ПОКЛОПЕЦ ЗА DLP КАНАЛ 85mm 010522 – LEGRAND

229 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-ПОКЛОПЕЦ ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-85mm; ДОЛЖИНА-2м; ПАКУВАЊЕ- 48м.