РАМКА И ПОДЛ. ЗА DLP КАНАЛ 85mm 2M 010992 – LEGRAND

148 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-РАМКА И ПОДЛОШКА 2М ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-85mm; ПАКУВАЊЕ- 20 ПАР.